064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00:24.00
 • Detekcija curenja vode u zemlji

  Detekcija curenja vode u zemlji radimo za sva fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda. Detekcija curenja vode u zemlji, detekcija curenja vode u zgradi, zamena dela vodovodne cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ukoliko primetite da se konstatno stvara blato ili zemlja uleže, pozovite nas da pronađemo i detektujemo curenje vode u zemlji.

  Detekcija curenja vode u zemlji – Detekcija curenja vode

  Detekcija curenja vode u zemljiObavljamo detekciju curenja vode u zemlji u svim terminima i svim gradskim opštinama. Ukoliko postoje bilo kakvi signali da voda u zemlji curi, odnosno da je naprsla cev, mi ćemo to otkriti u najkraćem vremenskom roku. Na Vašu adresu dolazimo sa najsavremenijom opremom i obavljamo brzo i efikasno detektovanje curenja vode u zemlji. Nudimo Vam profesionalne i pouzdane vodoinstalaterske usluge u Beogradu. Brzina dolaska na adresu je zagarantovana, bez obzira da li su u pitanju sitnije ili hitne intervencije. S podjednakom pažnjom pristupamo svakom problemu i nudimo Vam najbolje i najpristupačnije rešenje. Vodovodna mreža je kompleksna i u nekom trenutku može doći do pucanja cevi, do toga da je cev zapušena ili jednostavno dotrajala pa prouzrokuje neke druge probleme. Redovnom proverom stanja vodovodnih cevi, osiguraćete njihovu dugotrajniju funkcionalnost.

  Detekcija vode u zemlji na celoj teritoriji Beograda je upravo ono na šta možete računati kad god posumnjate da nešto nije u redu. Kako bi se odredilo tačno mesto curenja vode u zemlji, neophodno je obaviti snimanje vodovodnih cevi, a za to koristimo specijalne kamere. Detekcija vode u zemlji uz pomoć termalnih kamera pruža jasnu sliku stanja Vašeg cevovoda i svih potencijalnih problema. Na ovaj način dobijate uvid u stanje vodovodne cevi, da li je oštećenje veliko i precizno mesto gde je došlo do curenja vode, što kasnije olakšava dalju sanaciju. Vršimo detekciju curenja vode na svim profilima cevi, u svim objektima gde postoje vodovodne instalacije.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, a ukoliko baš nas pozovete, ono što između ostalog dobijate jeste i detekcija curenja vode u zemlji po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Za sve intervencije su zaslužni kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu. Kvalitetnom uslugom ćemo opravdati ukazano poverenje, Vaše je samo da nas pozovete. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dežurni vodoinstalater je dostupan 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button