064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00:24.00
 • Zamena vodovodnih cevi u kupatilu

  Zamena vodovodnih cevi u kupatilu se radi usled renoviranja kupatila ili pak zbog naprsle cevi u zidu. Zamena vodovodnih cevi u kupatilu, reparacija naprsle cevi u zidu, zamena dela vodovodne cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ukoliko primetite vlažan zid ili mokar zid kao i fleku koja se širi zidom, pozovite nas da uradimo zamenu vodovodne cevi u zidu.

  Zamena vodovodnih cevi u kupatilu – Detekcija curenja vode

  Zamena vodovodnih cevi u kupatiluKlijentima nudimo profesionalnu uslugu zamene vodovodnih cevi u kupatilu, kao i sve ostale vodoinstalaterske intervencije koje mogu da zatrebaju u nekom trenutku. Adaptacija kupatila, ugradnja sanitarija, zamena vodovodne cevi, odgušenje kade, odgušenje tuš kabine ili umivaonika, sve su to intervencije koje svakodnevno obavljamo. Pored navedenog, odgušenje kanalizacije i odgušenje WC šolje su podjednako česte na listi kvarova, odnosno obavljenih intervencija. Zamena cevi u kupatilu na celoj teritoriji Beograda je još jedna od ne tako retkih intervencija gde imamo svakodnevne pozive. U letnjem periodu je pucanje vodovodne cevi u znatno manjem procentu u odnosu na zimu kada su dosta niske temperature što i utiče na samu cev. Međutim, zamena vodovodnih cevi u kupatilu se ne obavlja samo onda kada je došlo do njenog pucanja.

  U mnogim zgradama u Beogradu se i danas može naći zastareli sistem vodovodne mreže, odnosno da je korozija počela da uzima maha i da su zbog toga cevi u izrazito lošem stanju. Njihova zamena je neizbežna u nekom trenutku, međutim, ako se ona obavi na vreme, sprečićete potencijalnu poplavu u kupatilu ili celom stanu, pucanjem neke od nagriženih cevi. Ako želite da proverite u kakvom je stanju cevovod u Vašem kupatilu, mi vršimo i snimanje cevi kamerom. Na ovaj način se može obaviti i detekcija curenja vode u zidu, ali i svaka pukotina na cevima, oštećenje ili neka promena koja ukazuje na potencijalnu opasnost od nastanka poplave. Koristimo najsavremeniju opremu i alat kako bismo obavili ovu, ali i ostale vodoinstalaterkse intervencije po svetskim standardima.

  Zamena vodovodnih cevi u kupatilu, po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Pristupačnost, efikasnost i kvalitet su važni parametri klijenata kada biraju vodoinstalatera, a mi upravo sve ovo nudimo na jednom mestu. Poštujemo Vaše vreme, pa tako sve intervencije obavljamo u dogovorenom terminu. Iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge i na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button