064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00:24.00
 • Snimanje vodovodnih cevi

  Snimanje vodovodnih cevi radimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Snimanje vodovodnih cevi, lociranje curenja vode kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje vodovodnih cevi vršimo termalnom kamerom i brzo detektujemo curenje vode u zidu.

  Snimanje vodovodnih cevi – Detekcija curenja vode

  Snimanje vodovodnih ceviNeke vodoinstalaterske kvarove ne možete da predvidite, ali ako postoji šansa da proverite Vaš vodovodni sistem, poželjno je da to uradite. Vodovodne cevi su veoma važan deo celokupnog sistema pa je i njihova funkcionalnost neophodna u svakom trenutku. Ukoliko postoji i najmanja pukotina na cevima, može dolaziti do curenja vode, kapanja, stvaranja vlage, a u najgorem slučaju poplave. Ignorisanjem problema se ništa ne postiže, ali brzom reakcijom vodoinstalatera dobijate uštedu i vremena i novca. Snimanje cevi je najbolja opcija da se detektuje bilo kakvo oštećenje i nepravilnosti na cevima. Na ovaj način možete obaviti proveru stanja Vašeg cevovoda i samim tim predvideti potencijalne kvarove.

  Snimanje cevi obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Za ovu intervenciju koristimo najsavremenije kamere koje dopiru do svih uglova, svih profila cevi. Stručni i kvalifikovani vodoinstalateri su zaduženi za ovu, ali i sve ostale vodoinstalaterske intervencije koje obavljamo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Snimanje cevi se prati putem specijalnih monitora, a sve to pod nadzorom profesionalnog vodoinstalatera. Ukoliko postoji bilo kakva pukotina na cevi, curenje vode ili neko zagušenje, mi ćemo to primetiti, a potom se pobrinuti za odgovarajuću intervenciju. Detekcija curenja vode se najbolje obavlja snimanjem vodovodnih cevi. Koristimo termalne kamere, namenjene isključivo za ovaj tip detektovanja.

  Obavljamo snimanje vodovodnih cevi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, bez obzira da li su u pitanju regularne ili hitne intervencije. Iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor, što je klijentima takođe veoma važno. Dobijate brzo i efikasno snimanje vodovodnih cevi i odličan uvid u stanje cevovoda u privatnom ili poslovnom prostoru. Pružamo Vam profesionalne vodoinstalaterske usluge, na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button