064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00:24.00
 • Detekcija curenja vode u zidu

  Detekcija curenja vode u zidu pronalazi mesto curenja vode u zidu. Detekcija curenja vode u zidu se radi bez obijanja ili štemovanja zida, već se do tačne lokacije naprsle vodovodne cevi dolazi uz pomoć specijalnih termalnih kamera. Detekcija curenja vode u zidu, detekcija curenja vode u zemlji, detekcija curenja vode u zgradi kao i sve hitne intervencije dostupni su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Detekcija curenja vode u zidu – Detekcija curenja vode

  Detekcija curenja vode u ziduLociranje curenja vode u zidu na celoj teritoriji Beograda je još nešto što svakodnevno obavljamo. Problem curenja vode je najčešći kada je reč o vodoinstalaterskim intervencijama, a jedan od glavnih uzročnika jesu zastareli cevovodi koji nekada mogu biti stariji i više od 100 godina. Ukoliko ste svesni da su cevi dosta stare u zgradi u kojoj živite, nije na odmet proveriti njihovo stanje metodom snimanja termalnim kamerama. Na ovaj način ćete biti sigurniji jer je rizik od pucanja cevi manji ukoliko se snimanjem utvrdi da su cevi u dobrom stanju i da ih korozija nije nagrizla. Čak i najmanja naznaka da postoji neko oštećenje na cevima, biće uočena ovim specijalnim kamerama.

  Lociranje curenja vode u zidu bez obijanja zida je ono što klijentima najviše i odgovara. Sve intervencije koje obavljamo, obavljamo bez ikakvog nereda i iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Curenje vode u zidu ostavlja vidljive fleke i to je prvo upozorenje koje ne smete ignorisati. Do curenja vode u zidu neće uvek dovesti pucanje cevi, već do toga može doći i zbog formiranja čepa u vertikali, ali se sve to može uočiti metodom snimanja cevi kamerom. Važno je znati da je curenje vode u zidu hitna intervencija, zbog toga je brza reakcija vodoinstalatera neizostavna, odmah nakon poziva. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite.

  Koristimo najsavremeniju opremu za sve vodoinstalaterske intervencije. Pružamo Vam uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Lociranje curenja vode u zidu po najpovoljnijim cenama u Beogradu je ono što Vam nudimo. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Detektujemo curenje vode u zidu brzo i efikasno, isto tako vršimo i zamenu cevi, kao i reparaciju vodovodne cevi kao i zamena dela vodovodne cevi. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button