064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00:24.00
 • Lociranje curenja vode

  Lociranje curenja vode radimo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Lociranje curenja vode, detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za lociranje curenja vode dežurni vodoinstalater vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći, na celoj teritoriji Beograda.

  Lociranje curenja vode – Detekcija curenja vode

  Lociranje curenja vodeVršimo profesionalno lociranje curenja vode na celoj teritoriji Beograda. Možete nas angažovati u svim terminima, dovoljan je samo jedan poziv. Nudimo Vam pouzdanu i kvalitetnu uslugu kad god Vam zatreba. Ako do sada niste imali prilike da sarađujete sa nama, već nakon jedne intervencije ćete saznati zbog čega smo jedni od najtraženijih vodoinstalatera u Beogradu kojima su građani ukazali poverenje. Problem sa vodovodnim cevima nekada može biti veoma ozbiljan. Curenje vode izaziva vlagu u zidu, može da ošteti plafon u stanu ispod Vašeg, samim tim da Vam stvori dodatne troškove sanacije i bespotrebne probleme. Kada se obavi kvalitetno lociranje vode, možete sprečiti sve potencijalne probleme u Vašem, ali i susednom stanu.

  Vršimo uspešno lociranje vode u zidu, bez njegovog obijanja. Koristimo specijalne termalne kamere kako bi se na najbolji mogući način obavila detekcija curenja vode u zidu. Pored toga, vršimo i detekciju curenja vode u zemlji, sve u zavisnosti gde je došlo do spornog problema sa cevima. Na terenu smo imali prilike da se susretnemo sa različitim oštećenjima zida upravo zbog toga što klijenti nisu reagovali pozivanjem vodoinstalatera na vreme. Odlaganjem rešenja, problem neće nestati, već će se samo proširivati. U ovom slučaju, vlaga može uticati i na otpadanje zida u Vašem stanu, a o neprijatnom mirisu i mogućim respiratornim problemima da ne govorimo.

  Nudimo Vam najbolje i najjednostavnije rešenje kao što je lociranje curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Nakon što detektujemo tačku curenja vode u cevima, prelazimo na rešenje. Pružamo Vam brzu i kvalitetnu uslugu po svetskim standardima. Koristimo najsavremeniju opremu koja garantuje da je svaka intervencija obavljena na najvišem nivou kvaliteta. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button