064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00:24.00
 • Reparacija naprsle cevi u zidu

  Reparacija naprsle cevi u zidu radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Reparacija naprsle cevi u zidu, zamena dela vodovodne cevi, lociranje curenja vode kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Reparacija naprsle cevi u zidu se radi usled dotrajalosti cevi ili naprsnuća i izlivanja vode iz cevi.

  Reparacija naprsle cevi u zidu – Detekcija curenja vode

  Reparacija naprsle cevi u ziduNaprsla cev u zidu može da napravi ogromne probleme i donese nepredviđene troškove. Dosta toga zavisi od brze reakcije vodoinstalatera, ali i Vašeg poziva dežurnog vodoinstalatera. Ukoliko Vi primetite na vreme da postoji bilo kakva promena na zidu, u vidu vlage ili da se oseća neprijatni miris buđi, više je nego očigledno da je negde došlo do pucanja cevi i najbolje je da se odmah obratite stručnom licu. Ono što između ostalog obavljamo je i reparacija naprsle cevi na celoj teritoriji Beograda. Brza i efikasna intervencija koja će Vaš dom ponovo učiniti funkcionalnim i sigurnim za boravak. Poplava u kupatilu ili celom stanu svakako nastaje pucanjem cevi. Nekada je reč samo o kapanju vode koje vremenom stvara vlagu pa tek tada primetite da je naprsla cev, a ukoliko voda pršti u mlazu, to se može odraziti nepovoljno i po susedni stan.

  Kako bi se obavila detaljna provera cevovoda, najbolje je primeniti metodu snimanje cevi kamerom. Na ovaj način stičemo uvid u Vaš vodovodni sistem jer se tako vrši i detekcija curenja vode u zidu. Kada detektujemo naprslu cev, mnogo lakše ćemo obaviti naredni korak reparacije naprsle cevi u zidu. Sve ovo vršimo bez ikakvih oštećenja, potpuno profesionalno i na najvišem nivou kvaliteta. Zamena naprsle cevi u zidu je jednostavna intervencija koju svakodnevno obavljamo već dugi niz godina. Pouzdani vodoinstalateri su Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

  Još jedna od pogodnosti angažovanja našeg stručnog tima vodoinstalatera je reparacija naprsle cevi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo Vam pružili uslugu po svetskim standardima. U svako doba dana i noći dolazimo na Vašu adresu kada su u pitanju hitne intervencije. Ljubazni vodoinstalateri sa kvalifikacijama za rad su tu da svaki problem otklone brzo i efikasno. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button