064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00:24.00
 • Detekcija curenja vode

  Detekcija curenja vode spada u naše svakodnevne usluge. Ukoliko imate mokar zid ili vidite fleku na zidu, detekcija vode će pronaći tačno mesto curenja vode u zidu. Detekcija vode, lociranje curenja vode, lociranje curenja vode u zidu, snimanje vodovodnih cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Beograd

  Detekcija curenja vodeObavljamo sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda, a jedna od njih je svakako i detekcija curenja. Nudimo Vam detaljnu proveru cevi, bilo da je u pitanju detekcija vode u zidu ili detekcija curenja vode u zemlji. Dobijate uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Ukoliko primetite da se na Vašem zidu javila vlaga ili neprijatni mirisi koji ukazuju na nju, pozovite nas kako bismo utvrdili o čemu je reč. Nekada je sam proces detekcije curenja vode malo kompleksniji u zavisnosti od toga da li je naprsla cev duboko u zidu ili zemlji. Mi posedujemo najsavremeniju opremu kako bismo obavili preciznu detekciju, a potom i sanirali pukotinu cevi.

  Detekcija vode se vrši bez obijanja zida uz pomoć specijalnih kamera koje mogu da snime protok vode u unutrašnjosti zida, što ne može biti vidljivo golim okom ili nekom drugom metodom. Dopiremo do svih uglova i svih profila cevi. Samo u najneophodnijim slučajevima se vrši obijanje zida, ali do toga neće doći ako se reaguje na vreme. Pozovite nas na prve znakove bilo kakvih nepravilnosti u protoku vode jer se na taj način sprečava razvoj većih oštećenja. Detekcija curenja  je svakako hitna intervencija, upravo zbog toga što od brzine reakcije zavisi da li će voda prodreti i do susednog stana, što sa sobom nosi dodatne probleme kao i nepredviđene troškove.

  Ono što dobijate kod nas po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Sve intervencije obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Kako bi se detekcija obavila profesionalno, pozovite nas jer dobijate iskusne vodoinstalatere u svakom trenutku. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite u Beogradu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button