064/12-41-855
 • 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00:24.00
 • Hitne intervencije

  Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Za sve hitne intervencije, lociranje curenja vode, snimanje vodovodnih cevi kao i detekciju curenja vode dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za sve hitne intervencije dežurni vodoinstalater vam stoji na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći.

  Hitne intervencije – Detekcija curenja vode

  Hitne intervencijeHitne intervencije u Beogradu obavljamo svakog dana u svim terminima. Pucanje vodovodne cevi, izlivanje slivnika, zapušena sudopera, samo su neke od intervencija koje zahtevaju brzu reakciju vodoinstalatera. Hitne vodoinstalaterske intervencije tome i služe, a dostupne su Vam u bilo koje doba dana i noći. Bez obzira gde se nalazite u Beogradu, na raspolaganju su Vam naše vodoinstalaterske usluge u svim gradskim opštinama. Pozovite nas i brz dolazak na adresu je zagarantovan. Hitne intervencije odgušenja kanalizacije podrazumevaju brzu reakciju kako biste što pre dobili funkcionalno kupatilo. Osim nemogućnosti da koristite toalet, posledica zapušene kanalizacije su takođe i neprijatni mirisi koji se šire i na ostale prostorije. U takvim situacijama koristimo specijalna WOMA vozila, sajle, ali takođe primenjujemo i odgušenje kanalizacije pod pritiksom.

  Hitne vodoinstalaterske intervencije po najpovoljnijim cenama u Beogradu na samo jedan klik telefonom. Vaše je da nas pozovete, a mi ćemo se pobrinuti za to da Vam pružimo najbolju uslugu u Beogradu. Koristimo najsavremeniju opremu i obezbeđujemo Vam vodoinstalaterske intervencije po svetskim standardima. Sve vodoinstalaterske usluge su na najvišem nivou kvalieta, u šta ćete se i uveriti već nakon prve intervencije. Servis bojlera je takođe jedna od najčešće obavljenih intervencija na dnevnom nivou. Važno je da naglasimo kako vršimo zamenu originalnih delova i kako kada su u pitanju popravke bojlera, veš mašina ili mašina za sudove, obavljamo servis svih modela koji se kod nas mogu naći u primeni.

  Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, već nakon prvog poziva, što je za vodoinstalaterske intervencije i te kako važno. Možete nas zakazati u dogovorenim terminima i mi ćemo poštovati Vaše vreme bez probijanja rokova. Takođe nas u svakom trenutku možete pozvati ukoliko su Vam neophodne bilo kakve konsultacije, mi smo na raspolaganju. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button